Afbeelding
Foto: florist

Florist verrast zorgcentra met gerbera's en anjers

Algemeen

Afgelopen week vonden de jaarlijkse FlowerTrials plaats, waar Florist Holland en HilverdaKooij voor het eerst sinds de aankondiging van de fusie, gezamenlijk het totale assortiment aan pot- en beddingplanten hebben gepresenteerd aan diverse nationale en internationale bezoekers.

Dit evenement is één van de weinige kansen om het totale assortiment in bloei te presenteren. Plantkwaliteit en het juiste bloemstadium zijn voor deze show zeer belangrijk om alle bezoekers van kweker tot consument te overtuigen. Voor de presentatie wordt het plantmateriaal in grote aantallen opgezet.

Goed doel
Dit jaar heeft het marketingteam van Florist Holland besloten om de planten na de show te doneren. Afgelopen maandag zijn 2 zorgcentra in de regio, Zorgcentrum 't Kloosterhof te Aalsmeer en Zorgcentrum Aalsmeer, verblijd met diverse pot gerbera's en anjers. Na het bezoek zijn de kantines en woonkamers van beide centra behoorlijk opgefleurd en werden bewoners en dames van de dagbesteding verrast met een kleurrijke pot- of tuinplant.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant