Afbeelding
Foto: garden trails en trade

Garden Trials and Trade gewaardeerd maar minder bezoek

Algemeen

De tweede editie van Garden Trials and Trade is goed gewaardeerd. Standhouders zijn tevreden over de kwaliteit van het bezoek.

Op dinsdag en donderdag bleef het aantal bezoekers achter bij vorig jaar. Het gepresenteerde assortiment in de stands, de noviteitenkeuring en de compacte en overzichtelijke beursvloer maakten dat de beurs door bezoekers als zeer waardevol werd ervaren. 
 
Standhouders en organisatie vinden het jammer dat de beurs niet meer bezoekers heeft getrokken. "Hoewel het op deze beurs niet gaat om de kwantiteit, maar om de kwaliteit van de bezoekers wil je toch een bepaald aantal bezoekers op de beursvloer rond hebben lopen", aldus een van de standhouders. De vakbezoekers ervaarden de beurs als zeer waardevol en waren te spreken over het getoonde nieuwe assortiment.  
 
Internationaal bezoek 
Buiten alle belangrijke Europese afzetlanden werd bezoek uit Australië, Canada, USA, Japan, China en Rusland genoteerd.

Samen met de deelnemers wordt de tweede editie nabesproken, waarna de organisatie met het bestuur plannen kan maken voor de derde editie. Die staat gepland op 9 t/m 11 juni 2020 in het Plantariumgebouw, Italiëlaan 4, Hazerswoude-dorp. 
 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant