"Stel digitalisering centraal in je bedrijf" | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: KP Holland

"Stel digitalisering centraal in je bedrijf"

Dat was de conclusie van Gerhard van der Bijl, Chief Commercial Officer en CDO bij Royal FloraHolland, spreker donderdag tijdens het KP Holland FlowerTrials Lunch Event.

Floriday en Blueroots vormen samen de nieuwe digitale infrastructuur voor de sierteeltsector. Deze digitale infrastructuur zorgt dat kwekers en kopers elkaar kunnen vinden, gefaciliteerd door nieuwe en moderne functies. De juiste diensten, voor zowel de kweker als de koper, worden hiermee gefaciliteerd vanaf één digitaal platform.

"In de sierteeltsector vinden we verschillende digitale initiatieven die vooral leiden tot versnippering: versnippering van aanbod, versnippering van vraag, veel 1-op-1 koppelingen, meerdere handelsplatformen en versnippering van data. Met Floriday en Blueroots nemen we de dubbelingen in de sierteelt weg en werken we uiteindelijk toe naar een gezamenlijke marktplaats. Voorwaarde voor het slagen van dit platform is dat kwekers en kopers, professioneel aan de slag gaan met digitalisering", aldus Van der Bijl. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>