Beekenkamp winnaar Fleuroselect Award | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: beekenkamp

Beekenkamp winnaar Fleuroselect Award

Beekenkamp heeft met de Dreams MacaRouge de Fleuroselect-Award gewonnen.

Deze helderrode begonia met een fel geel hartje fleurt iedere tuin op. De MacaRouge is geschikt voor de grote potmaat en is groeikrachtig. Daarnaast heeft de MacaRouge weinig verzorging nodig, kan goed tegen regen en zon, heeft een goede houdbaarheid, een mooie ronde vorm en bloeit tot de eerste vorst.

"Als veredelingsbedrijf ben je altijd op zoek naar iets nieuws, iets verrassends. Met de MacaRouge hadden we direct het idee dat dit een populair product kon gaan worden. De MacaRouge is op zichzelf al een prachtige plant, maar samen met de MacaRose geven ze iedere tuin extra kleur!" aldus Sirekit Mol, Marketing Manager bij Beekenkamp Plants.  

Marc Driessen (Directeur Beekenkamp Plants Ornamentals), Cor Bremmer (Commercieel Directeur), Ans van der Velde (Manager Breeding) en Sirekit Mol (Marketing Manager) hebben de prestigieuze prijs met volle trots in ontvangst genomen. "Ongeveer 5 jaar geleden zagen we deze begonia voor het eerst, we zijn dus ontzettend trots dat de MacaRouge nu erkenning krijgt. Deze prijs is een mooie beloning en een bevestiging van ons werk en daar zijn we erg trots op". Aldus Ans van der Velde, Manager Breeding.  

Foto-onder: Team Beekenkamp.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>