Nieuwe serie Infinity rozen onderweg | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: roses for ever

Nieuwe serie Infinity rozen onderweg

De eerste Infinity 'Double Up' staat klaar om de markt te veroveren. Het is een witte en andere kleuren zullen snel volgen.

"De laatste 10 jaar hebben we veel aandacht gegeven aan de ontwikkeling van de Infinity serie. Het is belangrijk dat we onze producenten onder licentie een volledige kleurenpalet kunnen bieden, daar deze rozen vaak in mix-dozen worden verkocht," zegt Harley Eskelund, die, samen met zijn echtgenote, Rosa Eskelund, verantwoordelijk is voor het selecteren en testen van de nieuw ontwikkelde potrozen. 

"Ongeveer twee jaar geleden ontdekten we bij een licentienemer één Infinity tak met dubbele bloemen die compacter was en met een zee van knoppen," voegt Rosa Eskelund met een brede glimlach toe en vervolgt: "We hebben heel goed voor dit ene stekje gezorgd, maar het was niet zeker of de stekken die we hier van maakten dezelfde compacte eigenschap met de veelheid aan knoppen zou hebben".

Week na week in bijna twee jaar, liet deze geselecteerde Infinity haar dubbele knoppen zien en alle testen zijn erg goed verlopen, zodat deze Infinity Double Up nu in de markt kan worden gezet. 

Tijdens de Flower Trials 2019 is de Infinity Double Up voor het eerst gepresenteerd.www.roses-forever.com

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>