Nederlandse chrysanten schitteren in St. Petersburg | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: flowerexperience

Nederlandse chrysanten schitteren in St. Petersburg

Het Russisch Museum in St.Petersburg gaf een persconferentie op het kantoor van het grote nieuwsagentschap TASS in St.Petersburg.

Hier werd de grootse viering van 350 jaar lentetuin in de stad aangekondigd en toegelicht. Nederlandse chrysanten schitterden in het decor van de persconferentie, dat voor de eerste maal ooit met Nederlandse bloemen was getooid.
De chrysanten van JustChrys zullen ook in de lentetuin zelf te zien zijn. Van 14-16 juni is er een groot festival ter gelegenheid van het jubileum, waar Sobolj voor JustChrys en de meer dan 200 aangesloten veredelaars en telers wederom een mooi podium voor chrysanten zal maken.
Op de persconferentie waren zeer lovende woorden te horen van de journalisten en de museumdirectie over de prachtige Nederlandse bloemen. 

Video impressie.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>