Laatste vertoning documentaire 'Laatste kouwe tuinder' | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: westlands museum

Laatste vertoning documentaire 'Laatste kouwe tuinder'

Op zondag 16 juni wordt in het Westlands Museum voor de derde en laatste keer de documentaire 'Laatste kouwe tuinder' getoond.

De film geeft een indrukwekkend beeld van de beëindiging van het tuindersbedrijf van Peter Zuijderwijk, de 'laatste kouwe tuinder van het Westland'. Na ruim 40 jaar tuinen aan de Molenweg in Monster, ging het bedrijf van deze markante tuinder eind vorig jaar tegen de vlakte. Documentairemaker Angelo Damen maakte hier een prachtige en indringende documentaire van.

De film wordt deze zondagmiddag twee keer getoond, om 13.30 en 15.00 uur. Tickets kosten € 10 per persoon en dat is inclusief een kopje koffie/thee èn toegang tot het museum. Voor museumkaarthouders, museumdonateurs en kinderen (t/m 17 jaar) geldt een korting van drie euro, die bij binnenkomst wordt teruggegeven.
Aanmelding en betaling vooraf is benodigd. Dat kan via de website van het museum: www.westlandsmuseum.nl (kijk bij Agenda).

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>