Floricultura introduceert de Phalaenopsis Flowerful serie | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: floricultura

Floricultura introduceert de Phalaenopsis Flowerful serie

Floricultura lanceert dinsdag 11 juni de Phalaenopsis Flowerful serie.

Het is een serie van bijzondere planten waar een vergelijking met een imposante bos bloemen gemakkelijk is gemaakt. Dat is de essentie van Flowerful. 
"Met de rassen uit de Flowerful serie kunnen kwekers de concurrentie aan met snijbloemen", stelt Ronald van Geest, directeur van Floricultura. "Het zijn planten die alle kenmerken van een volle bos bloemen hebben, maar met een veel langere bloeiperiode. We starten nu met 7 rassen in de Flowerful serie, waarvan Angel Eyes een absolute eye catcher is."

Flowerful is de derde serie die Floricultura uitbrengt. Eerder zijn Lingua (big lip rassen) en Elastica (buigzame en cascade rassen) al geïntroduceerd. "Floricultura gaat hiermee verder omdat we er van overtuigd zijn dat dit van toegevoegde waarde is voor onze klanten", aldus Van Geest.  
 
Gelimiteerde uitgifte
Rassen uit bijzondere series zoals Flowerful zullen in de komende maanden gelimiteerd en beheerst op de markt komen. "Hiermee voorkomen we overproductie, prijserosie en uitwisselbaarheid en geven we onze klanten en hun ketenpartners handvatten om aan hun marge te werken", zo gaat Van Geest verder. "Op deze manier houden bijzondere orchideeën hun meerwaarde". 
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>