Westland Event over veranderend ondernemerschap | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: ROLFVAN KOPPEN

Westland Event over veranderend ondernemerschap

De elfde editie van het jaarlijkse Westland Event vindt dit jaar plaats op 4 oktober 2019 bij Royal Flora Holland in Naaldwijk.

Dit jaar is het thema 'veranderend ondernemerschap in de tuinbouw'. Hierbij staat de ondernemer en ondernemerschap centraal.

Welke uitdagingen en dilemma's zijn er binnen de tuinbouw op het gebied van arbeid, schaalvergroting en hoe gaat de maatschappij de ondernemer beïnvloeden? Tijdens het Westland Event zullen deskundigen en (tuinbouw)ondernemers de aanwezigen meenemen in de ontwikkelingen. 

Aanmelden
De organisatie van het Westland Event ligt in handen van de gemeente Westland. Ook dit jaar is de verwachting dat de belangstelling, net als in voorgaande jaren, groot zal zijn met ruim 600 ondernemers, beleidsmakers en belangenvertegenwoordigers.
Als toonaangevende glastuinbouwgemeente wil Westland met het Westland Event een platform bieden waarop overheden, ondernemers en het onderwijs elkaar kunnen ontmoeten en kunnen bijpraten over belangrijke ontwikkelingen in de glastuinbouwsector. Het Westland Event voorziet hierin. 

Het Westland Event start op 4 oktober om 12.30 uur en eindigt met een vrijdagmiddagborrel.

Aanmelden kan vanaf medio juli via www.gemeentewestland.nl/westlandevent. Vanaf september is het complete programma bekend.


 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>