Fotostudio Gerard-Jan Vlekke20181009 Artisan
Fotostudio Gerard-Jan Vlekke20181009 Artisan Foto: Gerard-Jan Vlekke

Original Orchids frame groot succes

Algemeen

Artisan's Original Orchids in Frame is een nog groter succes na het winnen van de Dutch Tulip Award.

Begin van het jaar nam eigenaar Wilco Verhoeven de prijs in ontvangst voor de categorie 'beste concepten' en plukt daar nu de vruchten van. Naast dat het product in verkoopcijfers flink is gestegen, krijgt de Phalaenopsiskweker veel positieve reacties over het stijlvolle frame, dat onderdeel is van woonaccessoire collectie The Living Collection by Artisan. Tijdens de Orchid Inspiration Days 2019 is het prijswinnende product te bezichtigen in de kwekerij in Nieuwaal. 

Het grote publiek kon er niet omheen; in januari 2019 mocht Artisan de Dutch Tulip Award in ontvangst nemen voor het Original Orchids Frame. Sinds de afgelopen editie van de awarduitreiking is het product door FloraHolland op meerdere plekken tentoongesteld. Onder andere op IPM Essen en de Seasonal Trade Fair in Naaldwijk kreeg het frame, samen met haar medewinnaars, een eervolle plek op het podium. De bekroning tot 'winnar of the Dutch Tulip Awards' is ook terug te zien op de verpakking van het product én in andere communicatie-uitingen. Dit heeft gezorgd voor internationale aandacht voor het Original Orchids in Frame, waardoor het product tot ver over onze landgrenzen bekend is geworden. Eindklanten in binnen en buitenland vragen via hun leverancier naar het product en Artisan ziet een stijging in de verkoopcijfers. Kweker Wilco Verhoeven noemt het winnen van de Dutch Tulip Awards dan ook 'een groot succes'.

Orchid Inspiration Days
Het Original Orchids Frame zal, samen met andere producten uit het assortiment van Artisan, te bezichtigen zijn tijdens de Orchid Inspiration Days, waaraan de kweker komend jaar voor het eerst deelneemt. Tijdens het evenement, tussen 5 en 13 juni, openen veertien verschillende orchideeënkwekers hun deuren om de eindklant en exporteur op inspiratievolle wijze te informeren over assortiment en bedrijfsvoering.

Artisan benadrukt tijdens deze inspiratievolle opendagen de ambachtelijke producten uit de provincie; naast een kijkje achter de schermen bij de ambachtelijke kwekerij, kunnen bezoekers in Nieuwaal terecht voor een ambachtelijk maal met verse Gelderse streekproducten. Daarnaast maken alle aanwezigen kans op het winnen van een tour door het provinciale landschap in 'stijl'. Ga voor meer informatie over de Orchid Inspiration Days naar www.orchidinspirationdays.com

Original Orchids Frame 
Het onverwoestbare Original Orchids Frame is een stijlvolle geschenkverpakking, die in combinatie met een weelderige Original Orchids een totaalconcept is voor de consument. Het grafische frame laat de plant zweven in de ruimte en kan op verschillende plekken worden neergezet, waardoor het decoratieve concept past in elk interieur. 
Naast het Original Orchids Frame heeft de orchideeënkweker het assortiment met decoratie, speciaal bedoeld voor de ambachtelijke planten van Artisan, uitgebreid onder de merknaam The Living Collection by Artisan. De items Metal Frame, Wooden Frame, The Box en Terrarium maken op dit moment deel uit van de The Living Collection, maar deze eigentijdse collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe accessoires voor in het interieur.  


 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant