Afbeelding
Foto: ter laak

Ter Laak Orchids lanceert nieuwe huisstijl en opent inspiratiecentrum

Algemeen

Na ruim twee jaar bouwen is het zover. Tijdens de Orchid Inspiration Days van 5-13 juni opent Ter Laak Orchids de deuren van haar nieuwe inspiratiecentrum voor de vakhandel.

Consumenten kunnen al eerder terecht in de nieuwe winkel; de zogenoemde Orchid Store opent op 31 mei. Vooruitlopend introduceerde de orchideeënkweker uit Wateringen vandaag alvast haar nieuwe look & feel.

Edith Bentvelsen, Managing Director bij Ter Laak Orchids: "Ter Laak heeft de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Een kwekerij in Guatemala, de bouw van een innovatieve DaglichtKas en straks de opening van ons inspiratiecentrum. De organisatie groeit en professionaliseert. Daar hoort een uitstraling bij die weergeeft wie wij zijn en waar wij voor staan. Dit hebben wij gevat in een frisse look & feel waarin verbinding centraal staat."

Het nieuwe inspiratiecentrum is de plek waar deze verbinding daadwerkelijk tot stand komt. Edith: "In het inspiratiecentrum nemen we de (eind)klant mee in een reis door Ter Laak door hen te informeren over de ontwikkelingen in ons bedrijf en te inspireren met verrassende producttoepassingen. Door met elkaar in gesprek te gaan kunnen we samen ons product en bedrijf naar een hoger niveau tillen."

Ter Laak neemt dit jaar voor het eerst deel aan de Orchid Inspiration Days; een evenement waarbij veertien orchideeënkwekers hun deuren open stellen voor de vakhandel. Tijdens de Orchid Inspiration Days neemt Ter Laak haar inspiratiecentrum voor het eerst in gebruik. Later dit jaar zal de opening van het pand gevierd worden met het personeel en relaties.


 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant