Plaatsing Power Tower markeert terrein BCT | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: treeport

Plaatsing Power Tower markeert terrein BCT

Op 13 mei hebben Gaston Hessel van Power Tower Treeport BV en Chantal van Kuyck van Treeport BCT Partners BV een overeenkomst getekend voor de plaatsing van een reclamemast op het terrein van Business Centre Treeport.

Het gaat om een zogeheten Power Tower, van 25 meter hoog, met 2 schermen van maar liefst 100 vierkante meter. Deze Power Tower vertoont blokken van 30 seconden, die 2 weken draaien. Elk beeld blijft 6 seconden staan. 
De plaatsing van de Power Tower wordt een van de eerste zichtbare bouwactiviteiten op het terrein van BCT, nu het bestemmingsplan een maand geleden onherroepelijk is verklaard. De reclamemast is zichtbaar vanaf de snelweg. De vergunningsprocedure loopt inmiddels en naar verwachting kan in september met de plaatsing worden gestart.
Namens Power Tower Treeport BV nam de heer Hessel als cadeau, ter verwelkoming op het BCT, ook een cheque in ontvangst voor drie Zundert-gerelateerde bomen. Deze bomen worden geleverd, zodra ze ook geplaatst kunnen worden en sluiten mooi aan bij de kracht van de regio van dit unieke bedrijventerrein met een groenfilter. 
Het Business Centre Treeport is een project waarbij gefaseerd ongeveer 62 hectare boomteelt business wordt ontwikkeld op de grens van Nederland en België. De gebiedsontwikkeling (NL) en de revitalisering van de transportzone (BE) zullen worden gefocust op grondgebied binnen de gemeente Zundert (NL) en de stad Hoogstraten (BE). Het bedrijventerrein heeft een thematisch filter en is volledig gericht op de boomteeltsector. Elk bedrijf dat een bijdrage levert aan die sector is van harte welkom op dit terrein langs de A19-E19, en nu vanaf eind 2019 ook voor het tonen van reclame en informatie.
 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>