Koen Pack brengt duidelijkheid in verpakkingen | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: koen pack

Koen Pack brengt duidelijkheid in verpakkingen

Bloemen- en plantenverpakkingen... de voor- en nadelen van de gebruikte materialen, het gebruik van plastic, duurzaamheid.

Verpakkingenland wordt er niet overzichtelijker op. Hoe kies je nu de beste verpakking? En kies je voor plastic of ga je voor papier? Op haar website zet Koen Pack de positieve ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie op een rijtje, zoals:
- De introductie van het gebruik van Bio-based plastics in plaats van het gebruik van plastic gemaakt van fossiele grondstoffen.
- De toepassingen van materialen die biologisch afbreekbaar zijn.
- De introductie van Hydropapier; bestendig tegen water en met een natuurlijke uitstraling.

Ook nieuwe wetgevingen en samenwerkingsverbanden zoals het Plastic Pact ziet Koen Pack als positieve ontwikkelingen, omdat ze richtlijnen geven, bewustwording creëren en aanzetten tot het gezamenlijk stellen van doelen.

Meer info op www.koenpack.com/duurzaam

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>