JEM-id in 20 jaar van klein stukje kantoor naar het volledige pand | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: jem-id

JEM-id in 20 jaar van klein stukje kantoor naar het volledige pand

Waar JEM-id in 1999 uit drie medewerkers bestond en een klein stukje van het huidige pand huurde, is langzaamaan het hele pand veroverd.

Steeds meer AGF- en sierteeltbedrijven werken efficiënter door software-oplossingen van JEM-id. Door deze groei werken er inmiddels bijna 50 medewerkers en is het bedrijf wederom uit het pand gegroeid. Daarom heeft JEM-id besloten uit te breiden op de Grote Waard in Honselersdijk. Vorige week heeft JEM-id de sleutel gekregen van het naastgelegen gedeelte van het pand en in september is het hele gedeelte klaar om in gebruik genomen te worden.

Ontwikkeling van JEM-id
JEM-id is 23 jaar geleden gestart vanuit een passie voor software. De technologische wereld ontwikkelt zich ontzettend snel. JEM-id is dan ook continu bezig om voorop te blijven lopen qua ontwikkelingen en te zorgen dat de bedrijfsprocessen van hun klanten geoptimaliseerd worden. Om goede innovatieve oplossingen te ontwikkelen zijn goede medewerkers nodig en doordat het aantal medewerkers groeit, is uitbreiding van het pand noodzakelijk. 

Meer ruimte binnen flexibele organisatie 
De cultuur van JEM-id kenmerkt zich de laatste jaren als plat en flexibel waarbij teams zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen product. De teams worden gestimuleerd om dingen uit te proberen en te ondernemen. Met de inrichting van het nieuwe gedeelte van het pand wordt het flexwerken in deze teams nog makkelijker. Bij de vorige verbouwing is er al een bioscoopzaal gebouwd, waar regelmatig demonstraties en workshops gegegeven worden. Met de nieuwe uitbreiding komen er extra werkruimtes met flexplekken, wordt de huidige kantine een extra vergaderruimte en verder komt er een extra brainstorm- en bespreekruimte. Vanaf september kunnen de nieuwe ruimtes gebruikt worden. 


 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>