Floral Fundamentals foto's schitteren in een boek bij een debuut CD | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Willow Mae

Floral Fundamentals foto's schitteren in een boek bij een debuut CD

Floral Fundamentals was blij verrast toen werd gevraagd of twee foto's van arrangementen gebruikt mochten worden voor een kunstboek bij het debuut album van zangeres en songwriter Willow Mae, alias Willemijn van Helden.

Willemijn is de echtgenote van Dick Noort van Winco, een van de partners van Floral Fundamentals. Zij heeft eigen zangpraktijk en via crowdfunding heeft zij het geld voor het maken van de CD bij elkaar gekregen. Willemijn realiseerde zich ook dat het publiek dat nog cd's koopt steeds kleiner wordt. Daarom besloot ze er ook een foto kunstboek bij te maken. "Dan heb je echt Iets bijzonders in handen met teksten, foto's en muziek". In het boek staan twee foto's met arrangementen van planten van Winco, die door Floral Fundamentals ambassadeurs Jackie Smith Johns AIFD en Frederic Dupré zijn gemaakt. 

Liefde
Een zoektocht naar de liefde, zo vat zangeres Willow Mae de essentie van haar debuutalbums "Song of songs" samen. Twaalf nummers over de liefde of de zoektocht ernaar staan op deze eerste CD. Willemijn schrijft haar nummers zelf of samen met anderen.
In een van de nummers "Lily of the valley" zingt ze "I am the rose of Sharon the Lily of the valley". Een ander nummer van de CD "Blossoms Blooming" werd gebruikt voor een video waarin haar echtgenoot ook te zien is. Daarnaast is de tekst van deze song gebruikt als quote in het boek en zo werd de link naar foto's van bloemen in het boek bij haar eerste CD al snel gelegd. Natuurlijk stelde Floral Fundamentals de foto's graag beschikbaar. 

Meer informatie over Willow Mae is te vinden op haar website: www.willowmaemusic.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>