Preferred Suppliers bespreken evolutie van de klant in World Horti Center | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: fleurametz

Preferred Suppliers bespreken evolutie van de klant in World Horti Center

In het World Horti Center ontving FleuraMetz 15 mei jongstleden zijn Preferred Suppliers op de jaarlijkse bijeenkomst.

Het thema 'De evolutie van de klant' stond centraal. FleuraMetz heeft deze dag laten zien hoe de wereld verandert en welke concrete stappen het bedrijf zet om toekomstbestendig te zijn. Zo kunnen bloemisten vanaf mei in de FleuraMetz-webshop filteren op duurzaam geteelde producten en makkelijker zoeken naar hun vertrouwde Preferred Supplier.
Een grote groep van kwekers en inkoop-, verkoop- en marketingcollega's van FleuraMetz bespraken vervolgens onder andere hoe duurzame handel zijn plek in de markt inneemt.

Motiverend programma
Met prikkelende onderwerpen werd elke tak van sport besproken. Ontwikkelingen en uitdagingen in de samenwerking op het gebied van data, IT, marketing, inkoop snijbloemen, inkoop planten en duurzaamheid stonden ter discussie.

Lees het volledige nieuwsbericht op www.fleurametz.com/nieuws.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>