Topbloemen.nl telt 23,9% meer orders voor Moederdag dan een jaar geleden | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: topbloemen

Topbloemen.nl telt 23,9% meer orders voor Moederdag dan een jaar geleden

De bloemengekte in aanloop naar Moederdag lijkt elk jaar groter te worden, zo merkt ook Topbloemen.nl, marktleider op het gebied van online bloemen bestellen.

Dit jaar ziet zij het totaal aantal orders met 23,9% toenemen ten opzichte van vorig jaar. Ook zijn er aanzienlijk meer boeketten nog op Moederdag zelf besteld: een groei van 19,5% in vergelijking met een jaar eerder.
"Dat laatste is zeker opvallend te noemen", aldus Mathijs Jansen, Marketing Manager van Topbloemen.nl. "Het toont aan dat veel mensen last minute nog op zoek zijn naar een cadeautje. Wij kunnen handig inspelen op die vraag doordat wij nog voor diezelfde dag bezorggarantie bieden. Iedereen die zondag voor 12 uur een bestelling heeft geplaatst, heeft zijn of haar moeder, vrouw, zus, oma of tante nog diezelfde dag kunnen verrassen. Daar ligt onze kracht."

Roze boeket het meest besteld
Vooral boeket Jaimy deed het goed op de site van Topbloemen.nl. Dit boeket bestaat uit roze en witte bloemen, waaronder roze rozen. Dit boeket was beschikbaar in drie formaten en drie bijbehorende prijsklassen, variërend van Euro 15,95 tot 26,95.
Meest besteld voor Moederdag 2019:
1.    Boeket Jaimy (roze)
2.    Boeket Joyce (geel)
3.    Boeket Sofia (gemixt)
4.    Boeket Jaimy met bonbons
5.    Boeket Sanne (gemixt)
6.    Boeket Love mini hartjes (roze)
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>