Royal Van Zanten's warmrode troschrysant Barolo nu jaarrond | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Fotografie Wilfried Overwater

Royal Van Zanten's warmrode troschrysant Barolo nu jaarrond

De warmrode troschrysant Barolo, met zijn frisse, groene hart is vanaf nu jaarrond verkrijgbaar.

Barolo kan in zeer divers bloemwerk voor allerlei gelegenheden worden gebruikt en dat maakt haar zeer geliefd. Na een aantal jaren Barolo succesvol te hebben geteeld in het herfst- en winterseizoen, start Kwekerij Bos Bloemen daarom vanaf deze week met jaarronde aanvoer. 

Tot en met week 36 zal de aanvoer op 60.000 stelen per week liggen, daarna wordt de aanvoer opgeschaald naar de gebruikelijke aantallen van +/- 100.000 stelen per week. De jaarronde aanvoer is mogelijk door uitbreiding van het areaal van Bos Bloemen die daarmee de jaarronde teelt van Barolo kan blijven combineren met de seizoensteelt van snij-Celosia. 

Vraag
Royal Van Zanten is zeer content met de continue aanvoer van Barolo. Vanuit heel Europa is er een groeiende vraag naar deze warmrode soort. Een groot deel van de export van Barolo gaat richting het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. Maar ook in andere Europese landen wordt Barolo veel verkocht. Door de opschaling kan Barolo de Europese markt verder veroveren. 

Barolo onderscheidt zich met haar prachtige warmrode verschijning. Rood blijft een favoriete kleur bij de consument, of het nou is om de liefde mee te vieren, moeders mee te eren of kerst mee in te luiden. Voor de bloemist is Barolo daarom een mooie bloem om standaard in de winkel aan te bieden. En niet alleen vanwege de kleur; hij is ook nog eens ijzersterk, neemt de rol als boeketvuller glansrijk op zich en laat zich fraai combineren. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>