Keukenhof sluit seizoen met woodstockfestival | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: keukenhof

Keukenhof sluit seizoen met woodstockfestival

Peace and music was hét motto van het Flower Power festival in 1969. Keukenhof neemt je deze week mee terug naar 1969 om dat ultieme geluksgevoel te (her)beleven met heerlijke muziek.

Op het programma staan dans- en percussiedemonstraties, een DJ en een artiest. Alle dagen t/m 19 mei zijn er fotomomenten gecreëerd bij een tipitent of Woodstock Flower Power hartmomentje. Voor kinderen zijn er de hele week schminkactiviteiten. 

Keukenhof is prachtig op kleur, met heel veel tulpen en oneindig veel andere soorten bloemen in bloei. De bomen zijn net mooi in blad gekomen.
De bloemenshows in het Willem-Alexander-, Oranje Nassau- en Beatrix paviljoen laten je genieten van talloze bloemen en bovendien staat er de grootste lelieshow ter wereld opgesteld. 

Keukenhof is nog geopend tot en met 19 mei 2019.
 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>