Afbeelding
Foto: koen pack

Koen Pack informeert met Stalenboek over duurzaamheid

Algemeen

Koen Pack BV in Amstelveen, de specialist in verpakkingen voor de bloemen en plantenmarkt, heeft zich als doel gesteld klanten op een bijzondere wijze te informeren over de juiste manier om effectief met duurzaamheid om te gaan.

Dat ze daar op bijzondere wijze in geslaagd zijn, bewijzen de overstelpende reacties op de uitgave van 'het Koen Pack Stalenboek'.

Koen Pack is een ervaren leverancier op het gebied van bloemen- en plantenverpakkingen en accessoires. 'Je kan eigenlijk geen krant of vakblad openslaan of er wordt gesproken over verpakkingen en de impact op het milieu', licht Daan Haalmeyer, commercieel directeur van Koen Pack toe. 
'Vanuit ervaringen in de markt en opmerkingen van onze klanten weten we dat er veel vragen zijn op het gebied van alternatieve materialen. We zouden Koen Pack niet zijn, als we onze klanten niet volledig willen informeren over de mogelijkheden om over te stappen op duurzamere verpakkingen. Dat zien we als een opdracht. In ons 'stalen- boek' tonen we alle mogelijkheden van verpakkingen en de mate van duurzaamheid.'

Stalenboek
'Je kunt herhaaldelijk berichten van ons verwachten via social media, vakbladen en advertenties omdat wij klanten goed willen informeren en adviseren op een mogelijke overstap naar duurzame verpakkingen', gaat Daan Haalmeyer verder.
'Op onze website koenpack.com/duurzaam staat veel informatie en daarnaast bieden we de mogelijkheid om ons stalenboek aan te vragen. Hierin staan alle mogelijke materialen en bijbehorende eigenschappen die helpen bij het maken van de juiste keuzes. Al direct na de presentatie werden wij bij Koen Pack overdonderd door de vele aanvragen voor dit unieke stalenboek. Ook bij Bouquetnet.nl een partner van Koen Pack, die het eerste exemplaar in ontvangst mocht nemen, is men enthousiast.'

Keuzes
Peter Janmaat, directeur van Bouquetnet sluit zich daarbij helemaal aan. "Bij Bouquetnet zit duurzaamheid in het bloed. Wij juichen praktische initiatieven zoals deze duurzaamheidscampagne en het unieke stalenboek van harte toe. 
Het stalenboek stelt ons en onze eindklanten in heel Europa in staat om nog betere keuzes te maken voor de juiste verpakkingen. Koen Pack en Bouquetnet.nl hebben al jaren een goede samenwerking voor de levering van verpakkingen met toegevoegde waarde voor o.a. boeketten. Koen Pack zorgt voor de juiste informatie en een persoonlijke benadering."

Duurzaamheid start bij je zelf
'Duurzaam handelen is naast bomen kappen, ook weer aanplanten', gaat Haalmeyer verder 'Het is ook zorgen dat producten langer meegaan, recyclebaar zijn en niet of minder belastend zijn voor het milieu. We moeten gewoon allemaal íets doen. Hoe klein de stapjes ook zijn, bijvoorbeeld door te kiezen voor een meer milieubewuste verpakking, samen leidt het tot een betere wereld.'

Wil je direct zien welke verpakkingen Koen Pack allemaal heeft? Kijk dan op www.koenpack.com/duurzaam Het stalenboek aanvragen kan ook.


 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant