Het seizoen van Kalanchoë Garden staat in de startblokken.
Logo bloemenkrant.nl
Kalanchoe Garden
Kalanchoe Garden (Foto: Always Kalanchoe)

Het seizoen van Kalanchoë Garden staat in de startblokken.

De directe en klokverkoop van de Kalanchoë Garden loopt van 15 mei t/m 15 september.

De gezamenlijke kwekers bieden een compleet assortiment van de meest makkelijke en kleurrijk bloeiende Kalanchoë voor buiten. Veelal herkenbaar aan het gezamenlijke symbool 'Kalanchoë Garden'. De Kalanchoë is jaarrond leverbaar in een breed assortiment soorten, kleuren en potmaten. 
 
Kalanchoë Garden
De vetplant Kalanchoë is overal in Europa een bekende en erg gewaardeerde plant. Geliefd om het gebruiksgemak (Easy Care), maar ook om de rijke kleuren en gebruiksmogelijkheden. Voor binnen, maar 's zomers ook voor buiten. Vanaf een temperatuur van 10 graden Celsius is de Kalanchoë ook ideaal voor buiten in serre, op balkon en terras. De meeste soorten zijn herkenbaar aan het label Kalanchoë Garden.

Gezamenlijke aanpak Kalanchoë-telers 
De collectieve promotie 'Always Kalanchoë' voor de bloeiende plant Kalanchoë is een initiatief van 23 veredelaars en gezamenlijke kwekers uit Nederland, België, Duitsland en Denemarken, lid zijn van Royal FloraHolland. Royal FloraHolland faciliteert deze groep, LTO Glaskracht Nederland organiseert en verzorgt het secretariaat en Sense marketing & more verzorgt de campagne.

Voor meer informatie: zie www.kalanchoe.nl en op 'Always Kalanchoe' op Facebook, Instagram, Pinterest & Twitter.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden