Unieke Anthurium-actie voor moeder | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Laurens Lindhout

Unieke Anthurium-actie voor moeder

Vanaf ladders plukt het publiek vrijdag 10 mei in het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne hartvormige bloemen uit de lucht.

Ter gelegenheid van Moederdag heeft bloemstyliste Sarah Dikker een hemel van 40 m2 met duizenden rode, roze en paarse anthuriums opgehangen. Met de actie is geld ingezameld voor stichting Orange Babies. Voor elke gedoneerde euro kon een anthurium worden geplukt voor moeder. De hartvormige anthuriums zijn belangeloos ter beschikking gesteld door Nederlandse anthuriumkwekers.

Hartverwarmend
Sarah Dikker: "De enthousiaste reacties van het publiek zijn geweldig! De sterke anthurium is als enkele bloem een echte blikvanger maar is ook prachtig in gemende boeketten. Juist door de kenmerkende hartvorm is de anthurium ideaal voor bijzondere momenten als Moederdag, verjaardag, als blijk van waardering of om je liefde de tonen." De Nederlandse anthuriumkwekers kijken terug op een geslaagde actie. Claudia Broch, namens het kwekerscollectief: "Met deze fondsenwerving willen we onze maatschappelijke betrokkenheid tonen. Daarboven is het ook een activiteit waarbij we anthurium op een verrassende wijze in beeld hebben gebracht." 

Bekijk hier de video impressie.

Fotocredit: Anthuriuminfo.com / Laurens Lindhout
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>