Een unieke masterclass in Pulitzer Amsterdam | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: pulitzer amsterdam

Een unieke masterclass in Pulitzer Amsterdam

Putnam & Putnam worden beschouwd als de meest besproken bloemisten uit New York en kunnen rekenen op Gwyneth Paltrow (haar bruiloft!), Chrissy Teigen, Jason Wu en Candice Bergen als klanten en fans.

Het bloemisten duo organiseert samen met Pulitzer Amsterdam een masterclass op vrijdag 3 mei.

De oprichters en bloemenexperts van Putnam & Putnam, Michael en Darroch Putnam, brengen hulde aan het tulpenseizoen, door het bezoek aan Pulitzer Amsterdam te starten met een reis naar de Hollandse polder en de tulpenvelden in de bollenstreek. Bloeiend van inspiratie door de kleurrijke tulpenvelden zullen Putnam & Putnam zich verdiepen in de Nederlandse bloemencultuur middels gesprekken met lokale bloemisten. Het bekende duo krijgt in Amsterdam de kans hun inspiratie van schilderijen van Hollandse Meesters nog meer uit te breiden. Ook creëren ze een 'signature flower installation' voor Pulitzer Amsterdam die erna te bewonderen is in de bloemenboetiek in de entree van het hotel.
 

Masterclass
De masterclass staat centraal tijdens het bezoek aan Amsterdam. Op deze vrijdagavond krijgen hotelgasten en bloemenfans de unieke kans om een interactieve bloemen Masterclass van Putnam & Putnam in Pulitzer Amsterdam bij te wonen en zelf aan de slag te gaan. De oprichters nemen tijdens deze avond in de Garden Room van het hotel de juiste technieken en stappen door voor het maken van spectaculaire en artistieke bloemstukken. Deelnemers krijgen onder toeziend oog van Michael en Darroch Putnam de kans om hun bloemenschik-skills te verbeteren en een eigen tafelcreatie van verse bloemen mee naar huis te nemen. De masterclass is inclusief bloemige cocktails van de welbekende Pulitzer's Bar en passende hapjes van de chef.


Putnam & Putnam is opgericht in 2014 door Michael en Darroch Putnam. Al snel waren ze uitgegroeid tot de populairste bloemisten van New York City voor modeshows, bruiloften, bloemendisplays, feesten en fashionshoots. Het bloemenduo is te zien in Vogue, Harper's Bazaar en Elle Décor, en ze hebben samengewerkt met merken als Bergdorf Goodman, Dior en Cartier.


Praktisch
Putnam & Putnam Masterclass
Garden Room Pulitzer Amsterdam
Vrijdag 3 mei
18:30 Welkom
21:30 Einde Masterclass
Prijs: €55 – Ticket te bestellen via deze link.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>