Decorum sponsort studiereis Japan | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: decorum

Decorum sponsort studiereis Japan

Woensdag 17 april vertrokken 5 leerlingen van de Hortitechnics & Management (voormalig tuinbouw) opleiding van MBO Westland voor een studiereis door Japan.

Twee weken lang bezoeken deze 16-jarigen een breed scala aan Japanse tuinbouwbedrijven, de veiling en een proefstation. Ook overnachten deze leerlingen twee dagen bij gezinnen thuis. In een land waar nog nauwelijks Engels gesproken wordt, is dit een unieke kennismaking met een geheel andere cultuur. "Een reis die we al voor de zesde keer organiseren, een echt leerzaam onderdeel van onze internationaal georiënteerde opleiding" aldus Henk van der Sar docent van MBO Westland.

Directeur van Decorum Raymond Hedges "Veel leden van Decorum ondernemen internationaal en vliegen de hele wereld over voor de beste soorten bloemen en planten. Ook productie in het buitenland is heel gebruikelijk geworden. We vinden het belangrijk dat deze jongeren kennismaken met cultuurverschillen. En met name wat men nodig heeft om cultuurverschillen te overbruggen. We hopen dat deze ervaring hen helpt om in de toekomst gemakkelijker te reizen."
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>