Rabobank en Aalsmeer Flower Festival een logische match | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: AFF

Rabobank en Aalsmeer Flower Festival een logische match

Op 15 en 16 juni vindt de zesde editie plaats van het Aalsmeer Flower Festival (AFF), 'het jaarlijkse hoogtepunt van de bloemsierkunst in de Greenport Aalsmeer'.

Rabobank Regio Schiphol heeft ook ditmaal haar naam verbonden aan het kleurrijke evenement. AFF-voorzitter Mariska Foppen is daar blij mee.
Met deze nieuwe sponsorverbintenis blijft de relatie tussen de Rabobank en het Aalsmeer Flower Festival in tact. De bank is vanaf de start betrokken bij het initiatief. Volgens Ron Leegwater, Marketing en Communicatie bij Rabobank Regio Schiphol, is dat niet meer dan logisch. 

"Als bank staan we midden in de sierteeltsector. Toen het bloemencorso wegviel, is het Aalsmeer Flower Festival uiteindelijk enthousiast in het gat gesprongen. Er was weer iets nodig dat laat zien dat Aalsmeer het centrum is van de wereldwijde sierteelt. Dat ondersteunen wij van harte."

Toparrangeurs
Het Aalsmeer Flower Festival toont het publiek de ongekende veelzijdigheid van bloemen en planten. Het verrast bezoekers met hoogwaardige decoratieve toepassingen in kunst, design en food. 

Mariska Foppen: "Ook dit jaar hebben we arrangeurs van topniveau aangetrokken, die de grenzen van onze verbeelding oprekken. Dat zijn Elize Eveleens en Marloes Joore. Extra leuk vind ik het dat zij zich laten inspireren door onze locaties, die ook nog eens zeer verschillend zijn van elkaar: de Historische Tuin in Aalsmeer en het Flower Art Museum. Ik ben benieuwd welke creaties dat oplevert."

FloriWorld
Tot vreugde van Ron Leegwater nemen de bezoekersaantallen van het Aalsmeer Flower Festival elk jaar toe. "We willen iedereen in de regio kennis laten maken met dit culturele bloemenfestival. Je mond valt soms open van verbazing bij wat er allemaal gepresenteerd wordt. En veel van de gebruikte producten komen uit onze eigen achtertuin. Daar mogen we trots op zijn."

Op het festival zal ook een doorkijkje gegeven worden naar een nieuwe attractie in de regio: FloriWorld. Een spectaculaire 'experience' het hele jaar door met bloemen en planten in de hoofdrol. Mariska Foppen: "Nog een bewijs dat de flora springlevend is in en om Aalsmeer."

Kijk voor meer informatie over het Aalsmeer Flower Festival op www.aalsmeerflowerfestival.nl

Fotobijschrift: Ron Leegwater van de Rabobank en Mariska Foppen van Aalsmeer Flower Festival hebben het nieuwe sponsorcontract ondertekend.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>