VannoVa breidt kleurenpallet uit met nieuwe soorten | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: VannoVa

VannoVa breidt kleurenpallet uit met nieuwe soorten

VannoVa breidt haar kleurenpalet uit met een keur aan kleur.

Na de introductie van de zachtroze Kennedy Rosy uit de Kennedy-lijn van Laurens van der Lans breiden ook Master Growers J&A Flowers en Frank van Leeuwen hun assortiment uit met roze en paarse tinten.

Plukboeketten van Vanya Pink
J&A Flowers is begonnen met het aanvoeren van Vanya Pink. Dit is een bolvormig roze pluizer. Deze sterke bloem laat zich uitstekend combineren met grote bloemen en is bij uitstek geschikt voor bijzondere bloem arrangementen. Daarnaast doet de Vanya Pink het ook fantastisch in plukboeketten.

De heren Van Ruyven maken ook een uitstapje naar de troschrysant met de paars-witte Alamos. Dit soort is tot eind september onder de VannoVa vlag beschikbaar. Daarna zal J&A Flowers zich weer volledig richten op pluischrysanten. 

Ksenia Dark
Van Leeuwen Flowers introduceert deze week pluischrysant Ksenia Dark. Dit is een donkerdere variant van de reeds gevestigde roze pluischrysant Ksenia. Met haar donkerroze kleur en sierlijk ronde bloemblaadjes is Ksenia Dark een mooie aanvulling op het kleurenpalet van VannoVa.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>