Bisschop zegent bloemen voor transport naar Rome | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: walter landesbergen

Bisschop zegent bloemen voor transport naar Rome

Onder grote belangstelling zegende Mgr. Van den Hende, bisschop van Rotterdam, zojuist de bloemen die op transport gaan naar het Vaticaan om aanstaand weekend het prachtige decor te zijn voor de paasviering.

Volgens hoofdarrangeur Paul Deckers wordt het Vaticaan met Pasen omgedoopt tot een groot bloemenschilderij, waarbij hij dit keer vooral contrasterende kleuren heeft gebruikt. "Want dat doet het heel goed op televisie."

Behalve de bisschop en de hoofdarrangeur, was Kweker Roland Duyvesteijn, van Holland Strelitzia, onderdeel van het stralend middelpunt. Verantwoordelijk voor de hoofdbloem van dit jaar laat Holland Strelitzia de wereld dit weekend genieten van de paradijsvogel onder de bloemen.


 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>