Jaarcijfers en ambities RFH gepresenteerd | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: bk

Jaarcijfers en ambities RFH gepresenteerd

Gisteren, 15 april, presenteerde Royal FloraHolland in Naaldwijk, voor een select mediagezelschap, haar jaarcijfers van 2019.

Over het afgelopen jaar is er een bescheiden winst geboekt van 319.000 euro op productomzet van 4.65  miljard. De omzet is licht dalend (0.8%), wat volgens CFO David van Mechelen aan de vraagkant te wijten is aan een lange warme zomer, en aan de aanbodkant aan het koude voorjaar in belangrijke productiegebieden. Bij de schulden is er sprake van stabilisatie. 
Behalve financiële zaken lichtte CEO Steven van Schilfgaarde de belangrijkste strategische beleidspunten toe, zoals de prioriteit van het verder uitbouwen van de digitale marktplaats, waarvan het samenvoegen van Floriday en Blueroots een bewijs is. Duurzaamheid, het verder verbeteren van de dienstverlening en de zoektocht naar nieuwe verdienmodellen zijn eveneens items die op de strategische agenda staan.

In de Bloemenkrant van 30 april aanstaande is een verslag van deze bijeenkomst te lezen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>