Nieuwkoop Europe sluit vestiging in Pyramide | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: nieuwkoop europe

Nieuwkoop Europe sluit vestiging in Pyramide

Nieuwkoop Europe heeft besloten de vestiging in het groothandelscentrum Pyramide eind september dit jaar definitief te sluiten en de activiteiten vanuit de hoofdvestiging in De Kwakel verder voort te zetten.

Deze verhuizing van activiteiten sluit naadloos aan op de strategie van het bedrijf en de uitbreiding van de faciliteiten in De Kwakel met een nieuwbouw van ruim 28.000 m².

Sinds de opening van het groothandelscentrum Pyramide in 1995 heeft Nieuwkoop Europe met deze vestiging haar klanten in het Westland en omstreken een hoog service level kunnen bieden. Het internationale handelslandschap is de laatste jaren echter enorm veranderd. Kenmerken hiervan zijn o.a. de veranderende klantbehoeften, nieuwe vormen van ketensamenwerking en technologische en -logistieke innovaties. Met de ingezette veranderingen zal Nieuwkoop Europe ook in de toekomst haar klanten optimaal kunnen blijven faciliteren. 


 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>