Hilverda De Boer contractleverancier Interflora Noorwegen | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Hilverda De Boer

Hilverda De Boer contractleverancier Interflora Noorwegen

Vanaf april is Hilverda De Boer gecertificeerd als contractleverancier van Interflora Noorwegen.

Interflora werkt samen met een klein aantal groothandels, waar de 400 aangesloten Interflora-winkels hun verse snijbloemen en potplanten kunnen inkopen. Hilverda De Boer heeft in januari 2018 vestigingen in Oslo, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen en Ålesund geopend. Dat het bedrijf nu ruim een jaar later al gecertificeerd leverancier is bij Interflora, geeft aan dat Noorse bloemisten vertrouwen hebben in de positie en het onderscheidende vermogen van Hilverda De Boer. 

Bloemisten blij met webshop en app 
Noorse bloemisten geven aan blij te zijn met de webshop en app van Hilverda De Boer, waar zij 24/7 kunnen bestellen. Het grote assortiment aan Nederlandse, Noorse en wereldwijde bloemen en planten wordt door creatieve bloemisten zeer op prijs gesteld. Uiteraard kunnen zij ook altijd kiezen uit het assortiment dat op voorraad staat in de Noorse vestigingen. Daar treffen zij ook de medewerkers van Hilverda De Boer Norge, die met hun decennia-lange ervaring altijd klaar staan met advies. 

Live events 
Bij de zes filialen worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals webshop-seminars en inspirerende workshops over de trends van het seizoen. Ook kunnen Noorse bloemisten zich binnenkort inschrijven voor de jaarlijkse reis naar het Flower Event van Hilverda De Boer in Nederland. Naar verwachting zullen ook veel Interflora-bloemisten van de partij zijn in november. 


 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>