United Selections wordt een Masterflorist partner | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: united selections

United Selections wordt een Masterflorist partner

United Selections werd recentelijk partner in Masterflorists. Door initiatieven in de industrie te ondersteunen, kan United Selections beter voldoen aan de behoeften van bloemisten en bloemenverkopers.

Als een vooraanstaande rozenkweker, met onder andere een sterke portefeuille in rood, heeft United Selections een lange geschiedenis in het ondersteunen van bloemisten over de hele wereld. Het bedrijf is van mening dat bloemisten een belangrijke rol spelen als florale ambassadeur voor eindgebruikers.

United Selections besloot tot een partnerschap van Masterflorist, omdat bloemisten een centrale rol blijven spelen in de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf en het brede assortiment dat ze nu en in de toekomst bieden.

Met Masterflorist, een bloemistenbeweging die opkomt voor de belangen van bloemisten, hoopt United Selections de bloemist te inspireren om meer gebruik te maken van hun rozensoorten, inclusief waardevolle feedback.
"We kijken uit naar een betere samenwerking tussen alle partijen in de industrie, zodat de die als geheel kan groeien," zei de CEO van United Selections.

Enkele van United Selections meest populaire rozenrassen onder bloemisten zijn: Madam Red, Jumilia, Lighthouse, New Orleans, Adalonia en Red Lion.


 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>