Codema cheque voor Ronald McDonald Huis | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Codema Systems Group,

Codema cheque voor Ronald McDonald Huis

Op dinsdag 12 maart 2019 overhandigde Maarten de Jager, voormalige CEO van de Codema Systems Group, een cheque van 8.000 euro aan het Ronald McDonald Huis in Den Haag.

Dit geweldige geldbedrag werd gedoneerd door alle partners, klanten, medewerkers en familie die tijdens zijn afscheidsfeest aanwezig waren. 

In het Ronald McDonald Huis in Den Haag logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis. Ouders van zieke kinderen kunnen hier dichtbij hun zieke kind zijn en tot rust komen en steun vinden bij andere ouders en vrijwilligers. Het Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Alleen al op de locatie Den Haag werken 90 vrijwilligers, die voor een bezetting zorgen van 's morgens 10 tot s 'avonds 10 uur. Vrijwilligers die op hun kosten eten kopen en klaarmaken en andere die zorgen voor onderhoud, waaronder speelgoed. Bedrijven die voor niets zaken leveren die nodig zijn. Eigenlijk te veel om op te noemen om ouders met hun gezin, in een moeilijke fase in hun leven, daar waar mogelijk te ondersteunen.

Op https://lnkd.in/edPTnNZ is meer informatie te vinden over het Ronald McDonald Huis in Den Haag. 


 
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>