Beekenkamp introduceert nieuwe BKX-tray | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Beekenkamp

Beekenkamp introduceert nieuwe BKX-tray

Beekenkamp Plants wil inspelen op de vraag en de behoefte van de klant en de markt.

Onderwerpen als milieu, hergebruik en duurzaamheid worden steeds belangrijker. Daarnaast wordt steeds meer plantmateriaal met de machine opgepot. De introductie van de BKX-tray is een goede invulling voor al deze behoeften.  
Na een uitgebreide testperiode schakelt Beekenkamp in de tweede helft van 2019 om naar de BKX-tray voor een groot deel van de zaadvermeerderde producten. Met deze tray komt er een goede combinatie tussen de plantgrootte en een efficiënt aantal planten per tray. Er zijn 2 tray types van de BKX-tray. De standaardtray wordt de 264-gaats tray. Naast deze tray wordt ook de 480-gaats tray aangeboden.

De belangrijkste voordelen, volgens Beekenkamp, van de BKX-tray zijn: 
1.    Perfecte uithaalbaarheid. 
2.    Reduceren van milieubelasting.
3.    Uitermate geschikt voor automatisch oppotten.
 
Door de trays te hergebruiken, wordt er bijgedragen aan een beter milieu. Het retourneren van de tray is een belangrijk onderdeel hierbij. Er is gekozen voor een statiegeld systeem om dit proces goed en duidelijk te begeleiden.  
 
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>