HortiHeroes & HeroFestival | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: HeroFestival

HortiHeroes & HeroFestival

Op 11 april vindt het jaarlijkse HeroFestival plaats. Hét moment waarop koplopers, innovators, overheid, kennisinstellingen, startups, intrapreneurs, andere sectoren, talent van buitenaf en investeerders uit de Food & Flower Industry in actie komen voor globale uitdagingen.

Sprekers
Op HeroStage in de Schiecentrale te Rotterdam zullen topsprekers zoals Chief Evangelist Ynzo van Zanten van Tony' s Chocolonely, Bob Hutten namens Hutten en de Verspillingsfabriek, Jurriaan Ruys met zijn Land Life Company, maar ook innovators vanuit Lely, The Fork, Microsoft en Samsung bezoekers meenemen in hun internationale missie met impact op wereldschaal. 
Daarnaast pitchen de jonge helden uit de HortiHeroes Academy Class of 2018 en 2019 over het traject dat ze respectievelijk in 12 en 3 maanden hebben doorlopen. Zij zullen vertellen wat het hen persoonlijk en hun organisaties heeft gebracht.  
 
Showcasen
Een geselecteerde groep innovatieve startups en scale-ups krijgt de kans om te showcasen en enkele om ook te pitchen voor dit netwerk met pers, financierders, potentiële klanten en toekomstige medewerkers.

Meer info en aanmelden op www.hortiheroes.com
 

 
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>