House of Thol genomineerd voor Flower Constellation | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: house of thol

House of Thol genomineerd voor Flower Constellation

Ontwerpbureau House of Thol uit Overasselt zit bij de genomineerden voor MKB Export Award 2018.

De MKB Export Award is een verkiezing die is bedoeld voor ondernemers die de potentie hebben om met succes de grens over te gaan, en wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door MKB Nederland, TNT en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in samenwerking met Regina Coeli.
 
Ontwerpbureau House of Thol is gevestigd nabij de Hatertse Vennen in Overasselt en wordt gerund door Thomas Linssen en Jana Flohr. House of Thol focust op duurzame producten voor een groene leefstijl en brengt ontwerpen uit in eigen beheer en werkt in opdracht van labels zoals Pols Potten en Ay Illuminate. 
 
Flower Constellation
Na een succesvolle crowdfunding-campagne op platform Kickstarter, lanceerde House of Thol in september 2018 de Flower Constellations: messing schijfjes met gaten die het eenvoudig maken om boeketten te schikken met minder bloemen.
De Flower Constellations zijn functioneel, plat te versturen, passen in vazen met verschillende maten en zijn steeds opnieuw te gebruiken. De gatenpatronen in de Flower Constellations zijn afgeleid van de sterrenbeelden, een thema dat is doorgevoerd in de expressieve verpakkingen die de Flower Constellations een geschikt geschenk maken. 
In de 6 maanden sinds de lancering zijn er meer dan 3700 Flower Constellations verkocht, wat reden is voor House of Thol om strategisch de stap de grens over te gaan wagen.
 
De nominatie voor de MKB Export Award is een bekroning van de grote stappen die House of Thol heeft gezet op het gebied van productontwikkeling, ondernemerschap en internationalisering, en een aanmoediging om ook buiten Nederland meer bekendheid te genereren. 
 
De winnaar wordt bekend gemaakt op het evenement 'Klaar voor de Start? Export!' op dinsdag 19 maart 2019. 


Thomas en Jana ontwierpen eerder onder andere watergeefsysteem Waterworks, lampen Wren & Kiwi, de Evolution Badkuip en ReCabinet en leven samen met twee jonge zoons aan de rand van natuurgebied Hatertse & Overasseltse Vennen.
 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>