Startsein van glas naar woningen Eendragtspolder | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: AAB NL

Startsein van glas naar woningen Eendragtspolder

Vorige week is het startsein gegeven voor de transitie van 8 ha te saneren glastuinbouw naar woningbouw in de Eendragtspolder in Zevenhuizen.

Verschillende betrokkenen waren aanwezig om de ceremoniële sloophandeling te verrichten.

De komende tijd zullen de kassen worden gesloopt, waarna een landschappelijk ingepaste villawijk zal ontstaan met 36 woningen gelegen in de Eendragtspolder nabij de Willem Alexander roeibaan in Zevenhuizen.

In dit complexe proces is intensief samengewerkt met de ontwikkelaar, de gemeente Zuidplas, de provincie Zuid-Holland en het recreatieschap Rottemeren. Het betreft een transitie van glas naar woningbouw op basis van de verruimde Ruimte voor Ruimteregeling ter sanering van verspreid liggend glas in de provincie.

AAB NL Makelaardij heeft voor een cluster van 6 glastuinbouwbedrijven in de Eendragtspolder in Zevenhuizen bemiddeld in de verkoop aan een projectontwikkelaar.

Fotobijschrift: De wethouder Hordijk van de gemeente Zuidplas, betrokken ambtenaren, kwekers met partners, de ontwikkelaar en uiteraard Aad Janssen en Jacques van der Knaap van AAB Makelaardij  waren aanwezig om ceremonieel de sloophandelingen uit te voeren.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>