Afbeelding
Foto: Agrarische Natuur- en Landschapsvereniging Geestgrond

Jaarvergadering Agrarische Natuur- en Landschapsvereniging Geestgrond

Algemeen

De Agrarische Natuur- en Landschapsvereniging (ANLV) Geestgrond houdt op donderdag 14 maart a.s. haar jaarvergadering in de Willemshoeve in Voorhout.

Tevens wordt dan aandacht besteed aan het 20-jarig bestaan van de vereniging en aan biologische bollenteelt.

De Agrarische Natuur- en Landschapsvereniging Geestgrond is opgericht in november 1998 en heeft als doel agrariërs en streekbewoners te betrekken bij het behoud en de versterking van natuur en landschap in de Bollenstreek. Activiteiten van ANLV Geestgrond zijn onder andere: het tellen en inventariseren van bollenvogels, de aanleg van wintervoedselakkers en het Wandel-netwerk Bollenstreek. 

20 jaar Geestgrond
De jaarvergadering begint om 19.45 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en is bedoeld voor leden van ANLV Geestgrond. De vereniging bespreekt dan de voortgang van de activiteiten en de plannen voor het nieuwe jaar. Het gedeelte na de pauze is openbaar. Om 20.30 uur blikt de vereniging terug op 20 jaar ANLV Geestgrond met scheidend voorzitter Jan Hoogeveen. 

Biologische bloembollen
Om 21.00 uur geeft John Huiberts een informatieve lezing over biologische bollenteelt. In 2013 is zijn bedrijf gestart met een meer duurzame bloembollenteelt en van daaruit is de stap naar biologische bollenteelt gemaakt. Een actueel onderwerp nu biodiversiteit zeer in de belangstelling staat. Rond 22.00 uur wordt de avond afgesloten met een hapje en een drankje.

Meer informatie over ANLV Geestgrond is te vinden op anlvgeestgrond.nl.

Praktisch
Willemshoeve
Jacoba van Beierenweg 132b
2215 KC Voorhout

Ook belangstellenden die (nog) geen lid zijn van ANLV Geest-grond, zijn van harte welkom. Aanmelden via info@anlvgeestgrond.nl 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant