Hyacintenkwekers overhandigen cheque aan AYA 'Jong & Kanker' | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: RUDI BEXKENS, Rudi Bexkens

Hyacintenkwekers overhandigen cheque aan AYA 'Jong & Kanker'

Snij-hyacintenkwekers en pot-hyacintenkwekers hebben gisteren in stadion Galgenwaard in Utrecht een cheque van bijna 35.000 euro overhandigd aan het Nationaal Platform AYA 'Jong & Kanker'.

Het bedrag lag bijna 10.000 euro hoger dan vorig jaar. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de extra verkoop actie van de pot-Hyacintenkwekers en Ranzijn 'Tuin & Dier'. In 18 ziekenhuizen werden de snij-Hyacinten verkocht en dit resulteerde bij elkaar tot het bedrag van bijna 35.000 euro. Naast de overhandiging van de cheque kregen de kwekers en aanhang een rondleiding in het stadion en een teambuilding sessie van ex top hockeyer Tom van het Hek.

Het Nationaal AYA 'Jong & Kanker' Platform
Het Nationaal AYA 'Jong & Kanker' Platform is een kennis- en zorgnetwerk. Opgericht om overleving en kwaliteit van leven van AYA's te optimaliseren. Het Platform bundelt als netwerk maximaal alle kennis en kunde, waarin zorgprofessionals (professionele deskundigheid), AYA's (ervaringsdeskundigheid) en patiëntenorganisaties in co-creatie en co-participatie hecht samenwerken.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>