Bijeenkomst Tuinbouwjongeren over belichting | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Hortilux

Bijeenkomst Tuinbouwjongeren over belichting

Op maandag 18 maart gaat Tuinbouwjongeren een andere blik werpen op groeilicht.

Deze avond gaan Hortilux en Green Simplicity belichten hoe licht kan helpen in de teelt. De locatie van deze avond is het World Horti Center op het Ontmoetingsplein op de eerste etage.

Hortilux komt spreken over de rol van licht in de teelt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je optimaal gebruik maakt van licht. Het bedrijf levert en installeert groeilicht installaties bij tuinders, maar Hortilux levert ook groeilampen voor velden in voetbalstadions. Naast de presentatie geven zij ook nog een rondleiding langs de voorbeeld installaties in het WHC.
Wessel van Paassen, oprichter van Green Simplicity, komt meer vertellen over LED-verlichting teeltsystemen. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van experimenten met LED-verlichting gericht op het vinden van het beste lichtrecept voor een plant.


Programma
Aanvang 19.00 uur
Start avond (opening TJW) 19.30 uur
Presentaties/rondleiding 19.40 uur
Borrel 21.15 uur
Einde 22.00 uur

Aanmelden is verplicht via uitnodiging@tuinbouwjongeren.nl
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>