Marielle Langelaan is 12,5 jaar in dienst bij Logico | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Logico

Marielle Langelaan is 12,5 jaar in dienst bij Logico

Op 15 februari jl. was het groot feest, want Marielle Langelaan is 12,5 jaar in dienst bij Logico.

Ter ere van dit 12,5 jarig jubileum werd Marielle in het zonnetje gezet, tezamen met haar directe familie, collega's en Logico kwekers. Daarnaast werd zij verwend met een magazine, speciaal voor haar gemaakt met hierin verhalen en anekdotes van collega's, klanten en kwekers. 

Eerste keer 12,5 jarig jubileum
"Marielle is sinds augustus 2006 werkzaam bij Logico en de medewerkers zijn de belangrijkste schakel binnen onze organisaties", vertelt Arie Stolk, directeur bij Logico. Wij vieren voor het eerst een 12,5 jaar jubileum, waarbij Marielle samen met haar familie in het zonnetje werd gezet.
 Stolk: "Marielle heeft door de jaren heen bewezen dat zij een belangrijke kracht is binnen Logico en daadwerkelijk de organisatie naar een hoger niveau heeft getild. Door haar innovatieve concepten voor tuincentra en bouwmarkten heeft zij Logico op de kaart gezet. Ook de ontwikkeling die we bij de tuincentra en bouwmarkt ketens hebben ingezet met concepten en complete orchideeëntafels in combinatie met keramiek en andere mooie toegevoegde waarde-combinaties, hebben Logico mede door haar interessant gemaakt als partner voor exporteurs, lijnrijders, groothandels en retailers."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>