SWDV Advocaten opent een nieuwe vestiging in Purmerend | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: SWDV Advocaten

SWDV Advocaten opent een nieuwe vestiging in Purmerend

Vanaf 1 februari 2019 opereren de advocaten van SWDV vanuit het prachtige kantoorpand aan de Plantsoengracht nummer 6 in Purmerend.

SWDV Advocaten is daarmee nu actief op drie locaties: Purmerend, Haarlem en Hoofddorp.

Sinds jaar en dag is SWDV een van de grote advocatenkantoren in de regio Noord-Holland voor ondernemers en overheden. 
SWDV richt zich als een van de weinige advocatenkantoren met een speciaal team op de sierteelt en bloembollenbranche. Dit team Agri & Bulbs van SWDV Advocaten komt voort uit meer dan 50 jaar ervaring en heeft de gespecialiseerde juridische kennis in huis waarmee alle partijen in de sierteelt en bloembollensector hun voordeel kunnen doen.
De advocaten van SWDV kennen bijvoorbeeld de juridische ins en outs als het gaat om: licenties, reclameren, pachtsommen, teeltvergoeding en de natrekking van bloembollen, maar zij zijn ook actief in arbeids- en ondernemingsrecht voor het sierteelt- en bloembollenbedrijf.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>