Decorum bij Myplant & Garden in Milaan | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Decorum

Decorum bij Myplant & Garden in Milaan

Van 20 tot en met 22 februari is de vijfde editie van de beurs MyPlant & Garden in Milaan.

De beurs is uitgegroeid tot een van de grootste B2B tuinbouwbeurzen in Italië. Ook telersvereniging Decorum ziet het belang van de beurs toenemen en is graag in gesprek met Italiaanse vakhandel tezamen met enkele Nederlandse exporteurs. 
Dit jaar is Decorum vertegenwoordigd op het Holland plein in hal 12. In eerdere edities werd aanvankelijk gefocust op het presenteren van de planten van aangesloten kwekers. Decorum brengt voor het eerst de bloemen onder de aandacht. Jeroen Boon, accountmanager van Decorum "Italië is echt een merkenland. We zien dat producten van Decorum steeds meer herkend worden. En Italiaanse vakhandel is dol op kwaliteitsproducten. Wij vertellen deze mensen graag hoe de telers van Decorum iedere dag met passie hun producten telen."

Focus op thema 'Wedding'
Trouwen in Italië is heel populair, zowel bij Italianen als bij Europeanen vanwege het mooie weer, de mooie locaties en het heerlijke Italiaanse eten. Het grootste deel van de bloemen die worden verwerkt in het bruidswerk zijn afkomstig uit Nederland.
De beurs Myplant&Garden organiseert samen met het bruidsblad WhiteSposa, Floweracadamy Italië en het Nederlands consulaat Milaan het project 'weddingflowers'. Voor weddingplanners wordt een masterclass georganiseerd waarvoor Decorum de producten levert. Ook zullen er drie bruidsparen opnieuw het ja-woord geven. De Italiaanse Floraldesigner Sonia Luongo zal hiervoor het bloemwerk verzorgen.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>