Twee prestigieuze prijzen voor MNP Flowers | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: mnp flowers

Twee prestigieuze prijzen voor MNP Flowers

MNP Flowers is op IPM twee keer onderscheiden: Sundaville® MiMi Yellow en Granvia® Gold zijn de prijswinnende noviteiten van 2019.

Sundaville® MiMi Yellow. 
Goud winnaar in de categorie 'Special'. De nieuwe Sundaville MiMi® Yellow heeft schattige gele bloemen met sterk, opvallend en donkergroen gebladerte. Hij bloeit vroeger dan de klassieke collectie, heeft goede vertakking, groeit compact en produceert geen lange, wijnstokachtige stengels. Voeg zijn grote bloeikracht toe aan deze lijst en je hebt de perfecte Sundaville® in een kleine pot. Doet het ook buiten goed.

Granvia® Gold®
Goud winnaar in de categorie 'Bedding & balcony plants'. The Granvia® Gold heeft opvallend grote bloemen met een intens stralende gele kleur en een hart dat oranje kleurt wanneer de plant ouder wordt en er stuifmeel begint te verschijnen. De unieke structuur van de 'crispy, papier achtige' bloemblaadjes trekken de aandacht. Hij is makkelijk in groei, blijft lang goed en bloeit vroeg. De bloemen kun je ook oogsten en gebruiken als perfecte droogbloemen of verse potpourri.


 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>