Afbeelding
Foto: BBH

Tulpen in januari-nummer Delicious.Magazine

Algemeen

Eind januari is de nieuwste editie van delicous. magazine te koop in de winkel. In de elf pagina's tellende special, een samenwerking van delicious. magazine X Mooiwatbloemendoen.nl, wordt uitgekeken naar de lente met behulp van lentebloemen en met name tulpen.

Ook worden consumenten opgeroepen een boeket tulpen te kopen om zo mee te dingen naar een kookworkshop met delicious. magazine columnist, kookboekauteur en chef Yvette van Boven. 

350 bloemisten doen mee
Deze shopper-activatie is tot stand gekomen in samenwerking met Tulpen Promotie Nederland (TPN), Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW), Alflora, Royal FloraHolland en Plantion. Aan de actie doen 350 bloemisten mee. Deelnemende bloemisten ontvangen een POS-pakket, waaronder een levensgrote cut-out van Yvette van Boven, een toonbank-display, een stoepbordposter en de tulpenkaartjes met hierop de unieke actiecode die is in te voeren op de hiervoor speciaal ingerichte actiepagina. De actieperiode loopt van 21 januari t/m 7 februari. Vanaf maandag 21 januari staat op de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl de campagne live en kan tevens een inspirerende video worden bekeken om de lente in huis te halen en is er een smakelijk recept 'tulpenwrap met humus en falafel' beschikbaar. 

Eerdere samenwerkingen
Delicious.magazine staat bekend om de fijne recepten, eet- en drinktips en mooie fotografie. Het is niet de eerste keer dat Mooiwatbloemendoen.nl een samenwerking aangaat met het tijdschrift. Eerder verscheen een smaakmakende special met de begonia in de hoofdrol en een item over de verschillende fases van de liefde, in gerecht- en bloemvorm.  
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant