Afbeelding
Foto: Mprise Agriware

Mprise Agriware, nu ook in Bleiswijk

Algemeen

Sinds 1 januari 2019 kan de Nederlandse tuinbouw Mprise Agriware® nog beter vinden in een nieuwe vestiging in Bleiswijk. Consultants gaan daar werken en bijeenkomsten en demo's worden dichterbij de klant gehouden. Want Mprise Agriware® wil dicht bij haar klanten opereren.

Mprise Agriware® levert software voor kwekers en heeft het hoofdkantoor in Veenendaal, midden in ICT Valley. De Bleiswijkse vestiging aan de Hoefweg brengt Mprise Agriware® midden in de Greenport Westland-Oostland. Dat consultants en specialisten dichter bij hun klanten werken, is efficiënter. Het verkleint de afstand tussen klant en bedrijf en het vergroot de binding met de sector. Mprise Agriware® verwacht bovendien met de nieuwe vestiging aantrekkelijker te worden voor IT-consultants met een tuinbouwhart, die Veenendaal een beetje ver weg vinden. 

Agriware
Mprise Agriware levert met Agriware de totaaloplossing voor alle bedrijfsprocessen van tuinbouwbedrijven. Met deze software hebben bedrijven altijd de informatie, die zij nodig hebben. Correct en compleet. Vanuit één systeem, zodat je maar één keer data invoert. Dat bespaart tijd en voorkomt fouten. Alles rondom de opzet van partijen is beter en efficiënter te plannen: materiaalgebruik, ruimtebeslag en arbeidsbehoefte  (inclusief arbeids- en tijdregistratie). Van achter de computer of nog makkelijker, met je mobieltje. 

 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant