Afbeelding
Foto: BK

De BZG-lijst uitgebreid met Hortizone HZ-ECO BZG en HZ-PRO BZG

Algemeen

De BZG-lijst met zuiveringsinstallaties is uitgebreid met de Hortizone HZ-ECO BZG en HZ-PRO BZG.

De Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft op basis van het in opdracht van Agrozone IE BV (uit Loenen) uitgevoerd onderzoek geoordeeld dat met de met de Hortizone type HZ-ECO-0.7 BZG, HZ-ECO-1 BZG, HZ-ECO-1.2 BZG, HZ-ECO-2 BZG, HZ-ECO-4 BZG, HZ-ECO-BZG en Hortizone type HZ-PRO-1.5 BZG, HZ-PRO-2 
BZG, HZ-PRO-3 BZG, HZ-PRO-4 BZG, HZ-PRO-4.5 BZG, HZ-PRO-6 BZG, HZ-PRO-8 BZG, HZ-PRO-9 BZG, HZ-PRO-10 BZG, HZ-PRO-15 BZG, HZ-PRO-20 BZG, HZ-PRO-25 
BZG, indien deze worden toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ten minste 95% zuiveringsrendement wordt behaald.  
Daarnaast heeft de BZG geoordeeld dat met de bovengenoemde installaties, indien deze worden toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ook kan worden voldaan aan het tenminste 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid. 
 
De zuiveringsinstallaties van het type Hortizone HZ-ECO BZG en Hortizone HZ-PRO BZG worden daarom op de BZG-lijst met goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst, voor zowel het 95% zuiveringsrendement als voor het 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid. 
 
Voor aanvullende informatie met betrekking tot de Hortizone HZ-ECO BZG en Hortizone HZ-PRO BZG wordt verwezen naar BZG. Overige informatie is op te vragen bij de leverancier van het product. 
 


 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant