Afbeelding
Foto: Colours of Nature

Ronald van Veen nieuwe voorzitter minigerbera

Algemeen

Op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Colours of Nature op 3 januari jl., werd de bestuurswisseling bekend gemaakt. Ronald van Veen (Van Veen Gerbera) neemt na twaalf jaar de voorzittershamer over van Willem Batist (Batist Gerbera).

Nieuwe bestuursleden 
Ronald van Veen (47) zal als nieuwe voorzitter het gezicht naar buiten zijn van Colours of Nature en wordt eindverantwoordelijk voor de vereniging en de commercie. Ronald was de afgelopen jaren ook al bestuurslid naast Willem Batist. In zijn nieuwjaarspeech dankt Van Veen zijn voorganger Willem Batist voor zijn vele jaren van voorzitterschap, zijn heldere visie en de vele uren waarin hij voor de club een belangrijke rol heeft gespeeld om te zorgen dat Colours of Nature is geworden tot wat zij nu is.
Naast een nieuwe voorzitter, heeft de telersvereniging ook twee nieuwe bestuursleden aangesteld. Ronald van der Lans (Zwethco BV) wordt verantwoordelijk voor operationele zaken (o.a. logistiek centrum en ICT) en Twan Breugem (Breugem VOF) voor het team van medewerkers en financiële zaken. Met deze bestuursvernieuwing gaat de vereniging op volle sterkte door in haar rol als de minigerberaspecialist voor de retail in Europa. 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant