Afbeelding
Foto: addenda

Addenda introduceert Maori als nieuwe productgroep

Algemeen

Addenda® introduceert een nieuwe productgroep op de IPM in Essen, de Maori® in de varianten: Green-, Silver- & Little leaf.

De Maori is een niche product en past door haar exclusiviteit bij Addenda®. Zoals bij Campanula & Hebe heeft Addenda® de exclusieve licentie, waardoor onderscheidenheid gewaarborgd wordt. Vanaf 2019 is de plant onderdeel van het productportfolio van Addenda®.

Maori
De Maori® is een trendy en unieke plant, welke perfect past in een industriële, minimalistische stijl. 'Less is more', is bij deze takvormige plant de perfecte uitdrukking. Echter, door het bescheiden groen brengen de planten veel sfeer aan de ruimte en geven ze vertaling aan natuur. Maori® is van oorsprong een buitenproduct. Desalniettemin is de bijzondere genetica ook zeer geschikt voor binnen toepassingen. Onder het merk Addenda® wordt dan ook de veelzijdigheid van het product kenbaar gemaakt. 

Op de IPM in Essen wordt de plant rijkelijk gepresenteerd in de stand van Addenda®. Tevens zijn de Maori® Green- & Silver Leaf genomineerd voor de Show Your Colours Award IPM 2019.  De Award wordt uitgereikt op donderdag 24 januari om 15.00 uur in de BIZZ Holland stand. 
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant