Afbeelding
Foto: Logico

Logico is klaar voor Kerst 2019

Algemeen

Van dinsdag 15 januari tot en met vrijdag 18 januari wordt er door Logico de Happy New Christmas Collection gepresenteerd.

Deze week staat in het teken van de vernieuwde kerstcollectie voor 2019. Naast de kerstcollectie worden ook diverse arrangementen en acties getoond. Het evenement is speciaal voor de klanten van Logico, kwekers en andere relaties. 

"De Kerst is net achter de rug, maar wij zijn al bezig met de volgende kerst",  vertelt Arie Stolk, algemeen directeur bij Logico. "Een aantal van onze klanten is al een planning aan het maken voor het eind van het jaar. Wij beginnen daarom al vroeg met de kerstbeurs om onze klanten te inspireren en tevens te ontzorgen. Naast de collectie bieden wij ook klantspecifieke oplossingen aan, zodat we voor elk soort klant een geschikt aanbod kunnen maken."

Logico is de verkooporganisatie voor zes aangesloten kwekers van orchideeën: VG Orchids, VG Colours, Fransen Orchideeën, Bos Orchids, Kwekerij Zeurniet en Kwekerij Op Dreef. Daarnaast heeft Logico de producten van de partnerkwekers in het assortiment. Door middel van het assortiment en het grote aanbod keramiek kan Logico interessante productcombinaties maken. 

Het is de derde keer dat Logico de Happy New Christmas Collection beurs organiseert in De Lier, Zijtwende 19.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant