Richard Petri richt Riplant AG op | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Richard Petri

Richard Petri richt Riplant AG op

Na 12 succesvolle jaren bij het Duitse veredelingsbedrijf 'Selecta one' als hoofd van de afdeling Marketing & Productmanagement, heeft Richard Petri zijn eigen communicatie- en verkoopbureau RiPlant AG opgericht.

Hij leidt dit operationele bedrijf samen met verschillende mediapartners. Petri: "Ons doel is om samen met onze klanten gebruikersgerichte marketingconcepten voor planten te ontwikkelen. Dit komt tot uiting in onze claim 'Plants for People'. Onze klanten zijn niet alleen veredelaars en telers, maar ook lobbygroepen uit de groene branche die streven naar een betere marktpenetratie van hun producten."
Onder Petri's verantwoordelijkheid heeft de mini potanjer Pink Kisses® van Selecta een verbazingwekkende merk- en verkoopontwikkeling ondergaan in een vrij statische Europese consumentenmarkt. "Natuurlijk is het belangrijk dat producten niet willekeurig en uitwisselbaar zijn. Maar het is minstens zo belangrijk om in marketing te investeren", vervolgt Petri. "RiPlant AG heeft voldoende capaciteit en ervaring om internationale successen te behalen voor haar klanten." 

Meer informatie www.riplant.com 
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>